2012-06-19 16:36:05• hírek • Kocsis Zoltán

A Kölcseyben zárták az évet a 29-es óvoda csöppségei

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium dísztermében búcsúztak a 2011-2012-es tanévtől a 29-es Számú Óvoda kiscsoportos gyerekei. A mintegy húsz gyerek előadása mosolyt és nevetést csalt a szép számú közönség arcára.

A főgimnázium aligazgatónője, Bálint Zsuzsa köszöntötte a gyerekeket, pedagógusokat és a szülőket, rövid beszédében pedig reményének adott hangot, hogy a színpadon lévő emberpalánták közül sokan a Kölcsey padjait és lépcsőit koptatják majd néhány év múlva. Az évzáró helyszíne természetesen nem véletlenszerű választás eredménye volt, a következő tanévtől ugyanis a 29-es számú óvoda a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumhoz tartozik majd.

Orosz Julianna és Makranczy Erika óvónénik „gyerekei" ezt követően vidáman lepték el a színpadot és énekelték többek között a „Pancsoló kislány" című örökzöld gyerekdalt. Ismeritek? Nem? Úgy kezdődik, hogy „Végre itt a nyár és meleg az idő". Volt aki szavalt és volt aki nem akart. Volt aki táncolt és volt aki ugrált. Aranyos vidámság lepte el a színpadot és kevéssé volt fontos, hogy a koreográfia néha romjaira hullott szét. A két óvónéni puzzle-ként igyekezett azt ismét összerakni, ami ebből kialakult, az pedig nem volt más, mint egy kedves, vidám délután, ami örömöt okozott családnak, pedagógusnak, gyereknek egyaránt.

És ami talán a csöppségek számára is a legfontosabb: Végre itt a nyár és meleg az idő!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: