2012-05-24 16:58:03• hírek • Kocsis Zoltán

Heteken belül újabb játszótér épül a 16-os lakónegyedben

Támogatásáról biztosították Ilyés Gyula jelenlegi polgármestert a 16-os lakónegyed lakói a június 10-én esedékes helyhatósági választásokon. Az RMDSZ polgármester-jelöltje a Csend parkjában sétálgatókkal beszélgetett csütörtök délután.

Ilyés Gyula polgármester, Kereskényi Gábor alpolgármester valamint Magyar Lóránd, Nits János és Fógel László városi tanácsosok társaságában a Szentlélek templom körüli Csend parkjában tett látogatáson több ott sétálóval, üldögélővel beszélgetett el kedélyesen. Az emberek támogatásukról biztosították az RMDSZ jelöltjeit a közelgő választásokon. „Csinálják tovább, úgy ahogy eddig. MI támogatni fogjuk Önöket”, mondta egy idős román házaspár.

A kellemes tavaszi napsütésben a sétálók valamennyien elismerték, hogy előszeretettel járnak a Csend parkjában, mivel a sok virág és fa között jól érzik magukat. Néhányan megjegyezték ugyanakkor, hogy több padot is megrongáltak az idők során. „Sajnos nem állíthatunk minden sarokra egy-egy rendőrt, deviáns személyek pedig mindenütt vannak”, mondta a polgármester, aki rögtön feljegyezte a problémát.

Amint azt megszokhattuk, Ilyés ezúttal sem tett hangzatos, ám betarthatatlan ígéreteket – ellentétben politikai ellenfeleivel. Az egyik beszélgetés során elárulta, hogy heteken belül egy újabb játszótér építéséhez fognak majd hozzá a park közelében. „Nagyon fontos számunkra, hogy a gyerekek biztonságos és védett körülmények között játszhassanak” mondta a polgármester-jelölt.

Az egyik vállalkozó a közbeszerzési licitekre panaszkodott – ezzel kapcsolatban Ilyés is mélyen egyet értett. A bürokrácia labirintusait viszont Bukarestben építik, egyeztek meg mindketten.

Abban valamennyi sétáló egyetértett, hogy sajnos mindenre nem lehet pénze az önkormányzatnak. Egyik-másik járókelő említést tett bizonyos bukott orvosról, aki fűt-fát ígérget győzelme érdekében.

Természetesen nem ez volt Ilyés Gyula és csapatának egyetlen kiszállása. Pénteken délután 17.00 órai kezdettel a Szabadság téren lévőkkel beszélget majd, kikérve véleményüket a város ügyes-bajos dolgairól.

Ilyés a 16-os lakótelep lakóival találkozott

Ilyés a 16-os lakótelep lakóival találkozott

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: