2019-03-25 08:47:22• hírek • Szatmar.ro

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanítványai tovább menetelnek a siker útján

Minden hétre kijut a jó hírekből a kölcseysek körében. Március harmadik hetében a következőket osztotta meg az iskola vezetősége az intézmény Facebook-oldalán:

„Hatalmas gratuláció Bartha Bence IX. D osztályos diákunknak, aki továbbjutott az angol olimpia országos szakaszára! Köszönjük Ádámkó Réka tanárnõ munkáját.”

 

Továbbá: „Nagyszerű hírünk van: Wolf Henriette tanító néni negyedikes csapata országos első díjat nyert a Mesevetélkedőn! Nagyon-nagyon büszkék vagyunk rátok, és gratulálunk!”

 

 

Illetve: „Ez aztán az igazi aranyos hétvége! Kegyes Dávid (XII. C) megnyerte a Herba Medica verseny Kárpát-medencei döntőjét! Le a kalappal előtted, Dávid! Köszönjük Sárándi Annamária tanárnő munkáját, aki segített a felkészülésben!”

 

 

És még egy: „Ma ért véget az Aranka György Nyelv- és Beszédművelő Verseny országos szakasza Kolozsváron, ahol mind a négy lányunk remekül szerepelt.

 

Versben bujdosó kategória:

- Polacsek Eszter - dicséret

 

Édes anyanyelvünk kategória:

- Besenyődi Judit - dicséret

- Kulcsár Izabella - 7. hely

 

Szép magyar beszéd kategória:

- Kirner Kata - 9. hely

 

Iza, Judit és Kata képviselheti iskolánkat a versenykategóriák magyarországi szakaszán (mivel csak az ő kategóriájuknak van magyarországi kifutása).

 

Nagy gratuláció jár mind a négyüknek! Köszönjük Bagosi Ilona és Fazekas Katalin tanárnőknek az eredményes felkészítő munkát!”

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: