2018-01-17 05:28:46• hírek • Blikk.hu

A Király titkai: egy utazás során ragadt rá a Jimmy név

A 17 éve elhunyt Zámbó Jimmy legendás életútjára emlékeznek a zenész hozzátartozói.

"Amióta elváltunk, én egyedül élek. Nekem Imre volt a nagy ő, és az is marad. Képtelen vagyok arra, hogy elengedjem őt" – ismerte el korábban a Star magazin interjújában Csorna Veronika, az énekes első felesége, aki arra is képtelen, hogy haragot tápláljon Jimmy özvegyével, Edit asszonnyal szemben. Veronika két gyereket hozott a házasságba, akiket az énekes a sajátjaként nevelt, és ebből a frigyből származik Jimmy legidősebb fia, Krisztián, aki 1980. március 9-én jött a világra. Utólag tudható, Jimmy ekkor már más nőt szeretett.
 

"Egy jogászbálon akadt össze a pillantásunk. Utána odajött hozzám, és kedvesen, magázva megszólított"– idézte fel a Story magazinban Edit asszony, aki szintén házasságot hagyott maga mögött, méghozzá két gyerekkel. Mindez még 1980 elején történt, és Jimmy egy éven át udvarolt a jogásznőnek.
 

Válásaikat követően,­ 1981 nyarán esküdtek egymásnak örök hűséget. Kis lakásban kezdték meg közös életüket, és alig voltak egyéves házasok, amikor Jimmy meglepő döntést hozott.


A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: