2010-08-17 14:18:40• hírek • Szatmár.ro

Nyerj jegyet Hobo József Attila estjére

Kevés olyan művész van, aki úgy ért kedvenc költői verseinek megzenésítéséhez és csokorba szedéséhez, mint Földes László, azaz Hobo.

A zenész, színész és rendező a IX. Partiumi Magyar Napok első napján, augusztus 26-án, csütörtökön este 19.00 órai kezdettel lép fel az Északi Színházban a mára már legendássá vált József Attila estjével. Belépők korlátozott számban kaphatók a színház jegypénztárában, munkanapokon 9.00 - 17.00 óra között, 10 lejes egységáron.

A Partiumi Magyar Napok és a Szatmár.ro jóvoltából öt személy ingyenes belépőt nyerhet Hobo József Attila estjére. A játékban résztvevőknek egy kérdésre kell válaszolniuk: Milyen költők verseiből állított eddig össze estet Hobo? A helyes megfejtéshez egy kis segítség itt található, a választ tartalmazó e-mailt pedig a jatek@szatmar.ro címre várjuk augusztus 25-én déli 12 óráig.

A helyes beküldők között öt darab egy személyes belépőjegyet sorsolunk ki. Az e-mailben feltétlenül szerepelnie kell a játékos pontos nevének és telefonszámának, hiszen a szerencséseket telefonon értesítjük. Sok szerencsét!


A József Attila est plakátja
Az előadás plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: