2013-06-25 11:38:22• hírek • Póti Orsolya

A Hit és Gyógyítás is készül vakációzni

A Szent Györgyi Albert Társaság egészségügyi szakosztálya, a szatmári Keresztény Orvosok Szövetsége és a Szatmár-Németi Református Gyülekezet által szervezet népnevelő sorozat évzárójára kerül sor június 28-án.

A Hit és Gyógyítás péntek délután 18 órától újabb érdekesnek és hasznosnak ígérkező előadással várja az érdeklődőket a Szatmár-Németi Református Egyházközség gyülekezeti termében.

Az úgynevezett „hit-rész" meghívott vendége ez alkalommal Kovács Sándor, egri református lelkipásztor, Szatmári Egyházmegye esperese lesz, a keresztény orvosokat pedig dr. Bartha Dezső ortopéd és traumatológus főorvos képviseli majd, aki az artrózisokról (ízületi porckopás), illetve egyéb ízületi bántalmakról tart majd érdekfeszítő előadást.

Az előadás kulturális részének keretében a szatmári keresztény családok bemutatására kerül sor. Dr. Puskás Csaba és Nagy Sándor nagykárolyi esperes családjainak bemutatkozása után, harmadikként Hencz Józsefet és családját ismerhetik meg az érdeklődők a  "Seb a cédruson" című Nagy László verseiből válogatott  zenés verses-műsor által.

A verseket előadja László Zita színművésznő, a Harag György Társulat tagja, zongorán kísér Hencz József zeneszerző, fuvolán közreműködik Hencz Márk, az Aurel Popp Művészeti Líceum, 6. osztályos diákja.

A szervezők minden érdeklődőt várnak az előadásokra és az azt követő szeretetvendégségre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: