2017-04-28 13:03:37• hírek • refszatmar.eu

A Hanna Projekt Erdődön

Igényes, friss keresztyén könnyűzenét hallhatnak mindazok, akik elérkeznek a VI. Kopácsi István Egyháztörténeti Vetélkedőre és Ifjúsági Találkozóra.

Szombaton 10 órától lesz a vetélkedő, de 13 órától, ha az idő is úgy engedi, Erdőd református templomának udvarán szabadtéri istentisztelet lesz. Rossz idő esetén maradnak a részvevők a kultúrotthonban. A SZIKE-istentiszteleten Varga Tamás-Sándor teológus hirdet Igét, Tóbiás Tibor-György kisperegi lelkipásztor pedig a reformációról tart előadást az ifjaknak.

Az ifi-istentiszteleten a Hanna Projekt vezet a dicsőítésben. Az együttes 2014-ben alakult, abban az évben, amikor a kislemezük megjelent (A szél címmel). Azóta számos rendezvényen, fesztiválon, istentiszteleten, dicsőítő alkalmon megfordultak.

,,Zenémben őszintén énekelek Istenről és az életről. Zenekarommal együtt fő célunk az, hogy az élet valódi értelme, Isten és az Ő szeretetének mindent elsöprő ereje az emberek szívében teret kapjon, hasson, gyógyítson, szóljon, cselekedjen. Hiszem és tapasztaljuk, hogy a dicsőítésen keresztül mindez létrejöhet, így a dicsőítő alkalmakon ez a fő célunk. ” – vallja Polereczkiné Matécsa Hanna dalszerző, énekes.

Az együttes tagjai: Polereczki Norbert – dob, Rácz Tamás – basszusgitár, Kuli Dániel – elektromos gitár, Szabadi Ádám – ének, Seprenyi Adél – ének, Polereczkiné Matécsa Hanna – ének, zongora.

Tehát, ha lelki felüdülésre, fiatalodásra vágynak, ott a helyük szombaton, Erdődön a Kopácsi István Egyháztörténeti Vetélkedőn és Ifjúsági Találkozón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: