2011-01-28 13:59:59• hírek • Szatmár.ro

A Hám Jánosban is farsangoltak

„Itt a farsang, áll a bál!" - énekelték tegnap a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont kisdiákjai, akiknek farsangi mulatozással zárult az első félév.

Már a reggeli becsengetést követően jelmezbe öltözött I-IV. osztályosok ültek be az első félév utolsó napján a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont termeinek padjaiba. A pillangók, boszorkányok, keresztes lovagok, gésák, tündérek, királylányok, hastáncosok, varázslók, kalózok, muskétások és bohocók az álarcos tanítónőkkel együtt terítették meg a farsangi asztalt, hallgattak alkalomhoz illő zenét, így búcsúztatva az első félévet.

A vakáció előtti utolsó tanítási nap reggelén Krányák Jusztina elsősei, Tompos-Urbán Klára másodikosai, Földes Ildikó és Doloczki Márta III. A és III. B osztályosai, valamint Renn Renáta negyedikesei vidáman énekelve parádéztak az iskola folyosóján, igazi farsangi hangulatot teremtve.

„Hagyomány, hogy farsangi időszakban mindenki jelmezt ölt, és énekelve vonulunk végig az iskolán. A kicsik már nagyon várták a kis farsangi mulatságot, hiszen ezen a napon tanítás helyét végre a felhőtlen szórakozás vette át." - magyarázta Tompos-Urbán Klára tanítónő.

A mulatozás mellett természetesen az ínycsiklandozó farsangi fánk sem hiányozhatott a farsangolók asztaláról, a buli pedig a tanítási nap végéig tartott.


Ötletes jelmezekbe bújtak a diákok
Ötletes jelmezekbe bújtak a diákok


Igazi buli volt
Igazi buli volt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: