2017-05-18 10:49:17• hírek • Szatmar.ro

A Hám János végzősei sikeresen védték meg szakdolgozataikat

Sikeresen védték meg szakdolgozataikat a Hám János Római Katolikus Teolgóiai Líceum tizenkettedik osztályos tanulói, számolt be az oktatási intézmény képviseletében Trepszker Erika.

Az érettségi előtt álló diákok két teológiai szaktantárgyból vizsgáztak: Ó- és Újszövetség szentírásismeretből és dogmatikából.

A diákok a szakdolgozat elkészítésén és bemutatásán kívül gyakorlati  próbán is részt vettek: hospitáltak és hittanórákat tartottak az elemi osztályokban.

„Nagy lelkesedéssel készültek fel az órákra és tudásban, élményekben gazdag órákat tartottak az I., II. és III. osztályosoknak, akik ma is visszavárják őket” - mondta Trepszker Erika .

A vizsgabizottság tagjai Ft. Egeli Ferenc egyházmegyei főtanfelügyelő, Ft. Pakot Géza SJ, spirituális és Csapó-Ilyés Attila aligazgató voltak. A vizsgabizottság elnöke, Ádámkó István-Csaba igazgató méltatta a diákok munkáját és eredményét.

A  megmérettetésen sikeresen szerepeltek a következő tanulók: Barna Gertrud, Fábián Ármin Vincentius, Francia Kinga, Frei Ervin, Frei Ervin-Szabolcs, Fülöp Gábor-Balázs, Gita Mária, Ieremias Vivienne-Lilla, Kardos Kristóf, Lapka Larisa-Jácinta, Lepedus Károly és Petras Ervin-Emil.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: