2010-10-01 15:20:35• hírek • Balog Anita

A Halmiba tartó vonat zúzta össze a traktort

Egy személy súlyosan megsérült, egy pedig életét vesztette a balesetben. A Traktort vezető személy valószínűleg nem vette figyelembe a vasútátkelőhely előtt elhelyezett stop táblát és gyakorlatilag a vonat elé hajtott.

Az áldozat a szatmárnémeti illetőségű Molnar V., aki épp a tíz tehenet számláló farmjára indult, hogy enni adjon a jószágoknak. Több éve már, hogy ezen az útvonalon megy traktorjával a farmra, az átkelő közelében lakók sokszor viccesen figyelmeztették, figyeljen a vonatra az átkelésnél.

Pénteken kora délután, 14.50-kor történt a baleset, a zömében diákokat Halmi felé szállító szerelvény nemrég indult el a szatmárnémeti állomásból.

A szemtanúk szerint az áldozat felesége a traktor lépcsőjén utazott, az ütközés pillanatában pedig lerepült a járműről: talán ez volt a szerencséje, és így sérülésekkel, de megúszta a balesetet. A szerelvény harminc méteren keresztül tolta maga előtt a járművet.

A helybeliek szerint a vasúti átkelőhely nem biztonságos, hiszen van, ahol fák miatt nem lehet látni, hogy jön-e a vonat. Csak akkor lehet látni a közeledő szerelvényt, amikor már nagyon közel van.

A baleset Szatmárnémeti és Batiz közötti vasútvonalon történt
A baleset Szatmárnémeti és Batiz közötti vasútvonalon történt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: