2019-08-05 05:20:02• hírek • MTI

A Halálos iramban-sorozat egyik leggyengébb bevételével nyitott a Hobbs & Shaw

A Halálos iramban-sorozat 2006 óta leggyengébb, 60,8 millió dolláros bevételével nyitott a hétvégén Észak-Amerikában a 18 éves széria első különálló filmje, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw.

A misztikus akciófilmre további 120 millió dollárért váltottak jegyet a világ más országaiban, s a 180 milliós globális nyitóhétvégi árbevétellel a Hobbs & Shaw a forgalmazó Universal Pictures eddigi ötödik legnagyobb dobása világviszonylatban.


A Hobbs & Shaw észak-amerikai nyitóhétvégi bevétele a leggyengébb a sorozat 2006-ban bemutatott filmje, a Halálos iramban: Tokió hajsza óta, amely 24 millió dollárt hozott forgalmazásának első hétvégéjén. A 200 millió dollárból forgatott produkció aránylag gyenge hazai indulása nem különösebben aggasztja a Universal Pictures-t, mert a Halálos iramban-filmek hagyományosan jól szerepelnek külföldön, például Kínában, ahol csak augusztus 23-án kerül a mozikba.
 

A hétvégi kasszasikerlista második helyezettje 38,2 millió dolláros jegyárbevétellel a harmadik hete vetített Az oroszlánkirály, amelynek globális összbevétele a héten meghaladta az 1 milliárd dollárt.
 

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című új filmjére még második hétvégéjén is 20 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai és kanadai mozikban, ami elegendő volt a harmadik helyezéshez. Negyedik helyen a Pókember: Idegenben végzett 7,7 millió dollár bevétellel, ötödik a Toy Story 4 7,2 millió dollárral.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: