2014-06-16 14:52:03• hírek • (x)

A Grand Mall segít, hogy kifogástalan legyen a megjelenésed

A bevásárlóközponton belül költözött a fitness-terem, most a bosu nevű edzést is kipróbálhatod a Grand Mallban.

A Grand Mallban több olyan bolt is van, ahol divatos ruhákat vásárolhatsz, ám emellett fontos a tökéletes megjelenéshez az alak, valamint számos apró részlet és kiegészítő.

Az alakformálás pedig sokféleképpen gyakorolható a Grand Mallban. Aki izmait akarja edzeni, az most a komplexumon belül új helyszínen kell keresse a gyúráshoz és testépítéshez legmegfelelőbb gépeket - ezek az eddiginél jóval tágasabb és kényelmesebb alsó szintre költöztek. Ez a hely levegősebb, nyitottabb, így sokkal jobban megfelel az edzéshez. Ugyanide költözött a Kangoo Jumps is.

A Grand Mall második emeletén új edzőterem nyílt, amely a 2Be Fit Studio nevet viseli. Ide azokat várják, akik igazán izzadni és zsírt égetni szeretnének, ugyanis itt Zumba és Cycling edzéseket is tartanak. Itt Szatmárnémetiben egyedülálló módon kipróbálható a BOSU edzés is. Hogy mi ez? A BOSU betűszó a "Both Sides Utilized", azaz "Mindkét Oldalt Használva" kifejezésből ered. A BOSU fitnesz eszköz egy felfújható gumi félgömb, melyen állva, ülve, fekve, hasalva, térdelve egyensúlyozva kell végezni a speciális gyakorlatokat. A BOSU gyakorlója nemcsak fizikailag vesz részt, hanem mentálisan is koncentrál.

A külső megjelenés apró részleteivel kapcsolatban is vannak új vállalkozások a Grand Mallban. Nemrég nyitotta meg kapuit az Annelise Nails Art nevű manikűrös szalon és a Sofistique stúdió, ahol lehetőség van szemöldök-tetoválás elkészítésére is.

Egyéb újdonságok a Grand Mallban

A bevásárlóközpont mozija az iskolások nyári vakációja idejére akciós árakkal készül június 20-tól kezdődően - érdemes hát felkeresni a mozit és tájékozódni az akciós jegyekkel kapcsolatban.

Újdonság az is, hogy a Grand Mall manzárd részében, a rendezvény-terem mellett egy 100 fő befogadására képes, teljesen felszerelt konferenciatermet alakítottak ki.

Nagyobb, nyitottabb helyre költözött a gyúróterem a Grand Mallban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: