2018-02-21 07:55:53• hírek • Kocsis Zoltán

A Fradi helyett Craiován

"Őszintén szólva szivesen játszanék a Ferencvárosban, de ez egyáltalán nem aktuális. A Fradihoz való átigazolásom körüli hírek puszta mendemondák, minden valóságalap nélkül", reagált a február elején napvilágot látott pletykákra Gardos a telekomsport.ro portálnak.

A Craiova csapatát erősíti a szezon hátralévő időszakában Florin Gardos, aki három és fél szezon után elhagyta az angol élvonalbeli Southampton együttesét.

A 14-szeres válogatott védő mögött nehéz periódus áll, hisz két súlyos térdsérülése miatt az elmúlt három évben mindössze egy felnőtt tétmérkőzést vívott a „szentek” színeiben. A most 29 éves Gardosért 2014 nyarán 6,8 millió eurót fizettek az angolok, ám 2015 márciusában súlyos térdsérülést szenvedett. A Premier League-ben mindössze 11 meccsen lépett pályára – ebből is csak hármat játszott végig –, legutóbb 2015. február 28-án. Mi több, a keretben is egy évvel ezelőtt, 2017. február végén szerepelt. Utoljára 2017. január 18-án kapott lehetőséget egy 5-0-ra elveszített meccsen a FA-Kupában az Arsenal ellen.

Gardos, akit a hónap elején a Ferencvárossal is összeboronált a magyar és a román sajtó, a szezon végéig kötelezte el magát a Craiovához, amelynek színeiben legjobb esetben is legtöbb 11 meccsen léphet pályára: 7 alkalommal a bajnokságban, négyszer pedig a Román Kupában – amennyiben persze a Craiova eljut a sorozat döntőjéig. A bajnokságban a Craiova egy fordulóval az alapszakasz vége előtt a harmadik helyen áll, hat ponttal a Kolozsvári CFR mögött. A rájátszásban azonban megfeleződnek a pontok, így a kék-fehérek – a jelenlegi állás szerint - három pontos hátrányban vághatnak neki az utolsó hat csatának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: