2014-06-22 18:30:06• hírek • Szatmar.ro

A Fradi ex-játékosának csapata kiütötte az Óvárit

Noha megnyerték a bajnoki címet és a Román Kupát is Szatmár megyében, mégsem a legjobban ért véget az Óvári Somesul labdarúgócsapata számára: 5-1-re kikaptak Máramarossziget csapatától a harmadik osztályos szereplésről döntő osztályozón.

Pedig a Zilahon megrendezett találkozón Nagy Zoltán révén még az Óvári szerzett vezetést a 10 percben. Előnyük viszont negyed órával később elfogyott, amikor Eudean kiegyenlített. A szünet előtt aztán Baias a vezetést is megszerezte.

A máramarosszigeti csapatkapitány a szünet után újabb két gólt szerzett, az 5-1-es végeredményt pedig Novoselenski állította be. Ennek következtében a Máramarossziget vívta ki a jogot, hogy jövőre szerepeljen a harmadik osztályban. A csapat edzője az a Sorin Cigan, aki a 90-es években játékosként a Ferencvárosban is szerepelt.

„Sajnos rosszul ért véget az idény számunkra! A szigeti jobb csapat, de azért nem volt ilyen nagy a különbség a két együttes között. Szerintem a téttel járó lélektani nyomást nem bírta el a csapat" - összegzett a  lefújás után Majorcsák Zsolt klubelnök.

Osztályozó a 3. ligáért:
Máramarosszigeti CSM-Óvári Someşul 5-1
gólok:
(Eudean 24.), Baias (43., 61., 64.), Novoselenski R. (82.), illetve Nagy Z. (10.).
Az Óvári összeállítása: Dobrai - Botos D. (Berci 63.), Glodean, Silaghi, Matei, Pop, Botos S., Puţi, Nagy, Cădar, Tripon (Kirner 67.).
A keret többi tagja: Todor (kapus), Sălăgeanu, Mezei, Fernea.
Vezetőedző: Botos Sándor. Másodedző: Esztinka Sándor. Kapusedző: Bódi Attila.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: