2005-08-01 01:32:44• hírek • Szatmar.ro

A Forma 1 stílus

ferrari.jpgA  rajongókért van minden: sapka, póló, cigaretta, fényképezőgép.

A Forma 1 világa kihat minden iparágra, amely kapcsolatban van vele, a szponzorok, a rajongóknak azt adják, amire csak szűkségük van.

A F1-ből nemrég kiszált szponzor a WEST cigarettagyár által gyártott cigaretta doboza egy Mclaren-Mercedest ábrázol, aki kedvenc csapatát ábrázoló cigarettával akarja károsítani egészségét, az azt is megteheti.

Aki viszont Ferrari és a BMW csapatot favorizálja, az is megkapja a magáét, a HP a BMW főszponzora speciális üzletben nem kapható digitális fényképezőgéppel próbál a csapat rajongóinak a kedvébe járni, a Ferrari szponzora az Olympus is immár második Ferraris gépét dobta a piacra. Hogy is mutatna, egy megrögzött Ferrari vagy BMW rajongó a piros sapka, sál, poló felszerelésben egy kis hétköznapi digitális fényképezőgéppel, hogy csinálhat képet kedvenc csapatának kocsijáról? Az Olympus tavaly és idén is exluyív gépeket gyártott az F1 szezonra, a HP viszont idén kapta fel az ötletet. A HP PhotoSmart R607 F1 Williams-BMW modell, a Williams-BMW kocsijának kék színében tündököl, egy 4 megapixeles, legnagyobb felbontása  ,mármint képméretre utalva, és háromszoros optikai zoom jellemzi.

Az Olympus két gépe szintén magán hordja a Ferrari márkajegyeit, piros színben kapható és rajta ékeskedik a Ferrari sárga logója is, 3x-os optikai zoom van bennük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: