2015-03-10 13:51:04• hírek • Kocsis Zoltán

A Florisal ígéri: hamarosan rendet rak

Iskolai oktatóterephez hasonlít jelenleg Szatmárnémetiben a 17-es lakónegyed néhány része. A lebontott garázsok a háború sújtotta Kelet-Ukrajnához hasonlítanak, míg a tömbházak közötti egyik udvar jelenleg leginkább az erdőirtásokhoz hasonlítható.

A Belsugului, Jocului, Brasovului és Jean-Loius Calderon utcák szegélyezte udvaron március 5-én, pénteken jelentek meg a Florisal szakemberei, hogy lecsupaszítsák az ott lévő fák koronáit. Mindezt a lakosság kérésére, akik egy része megelégelte, hogy tízméteres füzek, szilvák, almák és egyéb fafajták miatt nyáron is csak a strandon találkoznak a napsütéssel.

A Florisal munkásai annak rendje és módja szerint neki is láttak a munkának. Még egy létrás kocsit is hadba fogtak. Estére aztán már hírmondónak sem maradt ág a fákon. Nem úgy a földön.

A hétvége eltelt, a Florisal pedig sem hétfőn, sem kedden nem tett lépéseket annak érdekében, hogy elszállítsák a több halom gallyat. „Csak annyit tudok mondani, hogy hamarosan elszállítjuk a gallyakat és rendet rakunk", reagált megyekeresésünkre Murg István. „Az a szokásos eljárás, hogy csak akkor szállítjuk el a gallyakat, miután összegyűlt egy pótkocsira való", tette hozzá.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: