2012-05-29 08:39:51• hírek • (x)

A Florisal elutasítja a kampány-vádakat

A közterület-fenntartó vállalat elutasítja és cáfolja az egyik polgármesterjelölt vádait.

A választási kampány során az egyik polgármesterjelölt azzal próbál választási tőkét kovácsolni magának, hogy folyamatosan kritizálja a Florisal rt. munkáját, illetve azt terjeszti, hogy a Florisal végzi el a legdrágábban az országban a zöldövezetek karbantartását illetve a szemétszállítást és a város utcáinak tisztán tartását.

A Florisal vezetői felháborodottan utasítják vissza ezen vádakat, bizonyítékként pedig a Közpolitikai Intézet által készített tanulmányra hivatkoznak, amely egyértelműen bebizonyítja: a Florisal az országos átlag alatti áron végzi el az általa felvállalt feladatokat. Emellett a munka minősége pedig jóval az országos átlagon felüli - a duális szemétgyűjtést pedig az egész országban csak a Florisal vállalta fel és végzi el a lehető legmagasabb színvonalon.

A Florisal vezetői elhatárolódnak minden kampány-megmozdulástól és mindenkitől, aki őket befeketítve próbál szavazatokat gyűjteni. Hangsúlyozzák: a Florisal egyetlen párt szolgálatában sem áll, a Florisal a szatmári lakosokat szolgálja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: