2019-04-12 13:30:24• hírek • Twitter

A Ferrari szerelői oltották el a lángra lobbant Toro Rossót

Lángra kapott az ellenfél autója, Sebastian Vettel figyelmeztetett, a ferrarisok pedig nem haboztak, és a rivális segítségére siettek. Sportszerű jelenet a kínai szabadedzés után.

A Forma–1 könyörtelen világ, a pályán kőkemény versengés folyik, és a zöld asztalnál sem restek kitenni a könyöküket a résztvevők, hogy előnyt szerezzenek a másikkal szemben. Van viszont egy határ, amin túl eltűnnek az ellentétes érdekek, és csak az számít, ami közös: a versenyzés és a sport iránti szeretet. A Kínai Nagydíj második szabadedzése után újabb példát láttunk erre.

 

Sebastian Vettelt a leintés után mérlegelésre hívta az FIA. Túlment az erre kijelölt helyen, és a szerelőinek kellett őt visszatolniuk. Várnia is kellett, hiszen Alexander Albon éppen ott állt meg mellette a Toro Rossójával, melynek azonban a bal első fékje lángra kapott. Vettel ezt látva szólt a Ferrariján ténykedő szerelőinek, hogy ha már van náluk légfúvó berendezés, segítsék ki az egyelőre szerelők nélkül árválkodó Toro Rossót.

 

„Segítsetek a Toro Rossónak” – szólította fel csapattársait, akik egyből oda is siettek az STR14-eshez, és több oldalról hűteni kezdték a felforrósodó fékeket.

 

Nem először láthattunk efféle bajtársiasságot a csapatok és szerelőik részéről, és remélhetőleg nem is utoljára. Noha minden idegszálukkal egymás legyőzésére összpontosítanak, fölösleges pluszmunkát ellenfelüknek sem kívánnak, veszélyhelyzetben pedig nem számít, ki milyen színű egyenruhát visel.

 

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: