2019-11-13 12:46:46• hírek • Bede Emőke

A Facebookon fakadt ki hatalmas bírsága miatt a nagybányai tréleres

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 29-én a 4-es számú főúton intézkedés alá vontak egy külföldi állampolgár által vezetett autószállító trélert – írja a police.hu.

„Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a tehergépkocsi nem volt menetíró készülékkel, azaz tachográffal felszerelve, valamint a járműszerelvény a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva közlekedett. Továbbá az is kiderült, hogy a sofőr nem rendelkezik a tehergépkocsi és a nehéz pótkocsi vezetéséhez, illetve vontatásához szükséges járműkategóriákkal” – adta hírül nemrégiben hivatalos honlapján a magyar hatóság. A tájékoztatásból emellett az is kiderült, hogy a magyarországi rendőrök nem finomkodtak el a bírságot illetően, ugyanis a román-moldáv kettős állampolgárságú sofőrt előállították, és gyorsított eljárás keretén belül kétmillió forintot meghaladó összegű pénzbírságot szabtak ki rá.


A bpiautosok.hu híroldal nemrégiben kiszúrta, hogy a nagybányai férfi Facebook-oldalán egy igencsak felháborodott hangvételű bejegyzést tett közzé. A posztban a magyarországi rendőrséget ócsárolja, mely nem kevesebb mint 2 millió 200 ezer forintra bírságolta őt a szeptemberi mutatvány okán. A szöveg szerint bírósági útra fogja terelni az ügyet, de míg az ítélet megszületik, szeretné mindenkivel tudatni, hogy milyen túlkapásokra képesek a magyar rendőrök.


Jogos volt a büntetés? Mondd el véleményed cikkünk alatt, a Facebookon.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: