2013-10-02 13:00:15• hírek • Szatmár.ro

A Downtownban zenéltek Pély Barnáék

Blues-rock zenét játszott erdélyi turnéjának első állomásán a Pély Barna Trió.

Teltház fogadta a szatmárnémeti Downtown pubban a magyarországi United zenekar frontemberéből - Pély Barnából - és zenésztársaiból - Péterffy Attila (basszusgitár) és  Kottler Ákos (dob) - álló triót. A fiúk erdélyi klubkoncert-turnéjuk első állomásának választották Szatmárnémetit, a folytatásban pedig Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Nagyszebenben és Kolozsváron fognak fellépni.

A fiúk és a közönség is elmondhatja, igazán jól sikerült a turnékezdés. A trió blues-rock dallamokkal bizonyította, hogy megérdemlik a tapsot, a koncert végi ovációt. Pély saját szerzeményei mellett a műsorban számos egyedi hangvételű átdolgozás is szerepelt Britney Spears Toxic-jától kezdve Tom Jones Kiss-éig, de Rihanna és Depech Mode dalok is szóltak - a hallgatóság pedig tapssal, énekkel kapcsolódott be az előadásba.

A zenészek minden sztárallűrtől mentesek, nagyon lazák és barátságosak voltak, bárkivel váltottak néhány szót, aki megszólította őket, viccelődték és szívesen fotózkodtak mindenkivel. A fellépés végén ezért sokan érezték úgy, hogy jó barátaik koncerteztek ezen az estén, akik a közönségnél talán már csak a zenélést szeretik jobban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: