2013-10-01 13:57:51• hírek • Szatmár.ro

A Downtownban koncertezik a Pély Barna Trió

Pély Barna és zenésztársai koncerteznek a Downtownban október elsején, 20 órai kezdettel.

Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt és elsöprő hatást, amit egy Pély Barna Trio (B the first) koncerten az arcába kap a közönség!

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar dzsessz és könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó muzsikusa. A mai világban, ahol egyre kevesebb olyan frontember tör a felszínre, mint Prince, Stevie Wonder, Frank Sinatra, Lenny Kravitz vagy James Brown, ott ezt a klasszikus előadói vonulatot követve Barna energiái üdítő friss fuvallatként fújják szét a mai dzsessz és pop-rock szcéna megkövült általánosságait - írja a hozzánk eljuttatott sajtóközleményben.

A B the first frontembereként úgy vezeti két tagú ritmusszekcióját (basszusgitár - Péterfi Attila, dob - Kottler Ákos), ahogy egy teljes nehézfegyverzetű szuperszonikus vadászgépet harcedzett pilótája. A formáció új reményt hoz azok számára, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is.

...és amit biztos nem mondhatsz el róla, ha eljössz: hogy "Ez nem jött át!".

Pely Barna és zenésztársai koncerteznek a Downtownban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: