2012-02-20 10:59:00• hírek • Póti Orsolya

Down-farsangi mulatság a Langdon Down Egyesületnél

A szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesületnél idén is megszervezték a már hagyományosnak számító Down-Farsangi mulatságot, mely lehetővé tette az egyesület gyerekei és fiataljai számára, hogy próbára tegyék és bizonyíthassák képességeiket és egyben kedvelt mesehősöknek öltözve felszabadultan szórakozzanak.

Számos kreatív és szórakoztató tevékenység gazdagította az esemény programját. Így a gyerekek és fiatalok részt vehettek egyedi maszkok készítésében, farsangi lufik díszítésében, képfelismerési-, tánc- és ízlelőversenyben. De sok más szórakoztató játékban is próbára tehették képességeiket és tudásukat mint például a „zenélő székek" vagy a „handpaint" puzzle kirakása.

Az eseménynek meghívott vendégei is voltak, a „Traian Vuia" Technikai Kollégium öt önkéntes diákja és két tanára segítette az esemény lebonyolítását és hozzájárultak egy kellemes, szórakoztató és családias hangulat kialakításához.

Az egyesület tagjai nagyon örülnek annak, hogy vannak olyan diákok, akik szívesen visszajárnak találkozni a központ gyerekeivel és fiataljaival, rátalálva a más események alkalmával kötött barátságokra és mindezen által bizonyítva érettségüket és szociális felelősségvállalásukat. A farsangi mulatság befejezéseként kihirdették a maszkok versenyének az eredményeit, kiosztották az okleveleket és még maradt idő az önfeledt szórakozásra is.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: