2015-08-15 17:56:40• hírek • Szatmar.ro

A Dinamótól érkező középpályással erősít az Olimpia

Remekül sikerült a szombati felkészülési mérkőzés az Olimpia számára, hisz 3-0-ra legyőzték a Zilah csapatát, ráadásul jól mutatkozott be az új szerzemény, Daniel Unguru is.

Csík Tibor a Baican - Ciul, Tataru, Heil, Iuhas - Takács, Selagea, Villand, Bigiu- Unguru, Faur összeállításban küldte pályára csapatát, amely gyorsan megszerezte a vezetést: Unguru a 10. percben szolgálta ki remekül Faurt, aki nem is hibázta el a lehetőséget. Alig hat perccel később pedig már kettő volt a hazaiak előnye, miután Villand harcolt ki büntetőt, Selagea pedig értékesítette azt.

A szünetig Bigiu hagyott ki még két komoly lehetőséget, ám az eredmény nem változott. Nem úgy a pihenő után, amikor az 57. percben két csereként beálló játékos dolgozott össze: egy remek szóló után Cadar Bostinát hozta kihagyhatatlan helyzetbe. A folytatásban a vendégek szabadrúgásból megzörgették a kapufát, a hazaiak kihagytak még egynéhány lehetőséget.

Amint az a rövid beszámolóból is kiderült, az új szerzemény, Daniel Unguru egy gólpasszal mutatkozott be új csapatában. A 21 éves középpályás a zsilvásárhelyi Pandurii Tagu Jiu neveltje, megfordult a Motruban is, míg az előző szezonban a Dinamo II csapatában szerepelt.

Az Olimpiára a következő héten további két felkészülési mérkőzés vár a Máramarossziget és a Zsuk ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: