2009-06-22 09:45:22• hírek • Szatmar.ro

A Dilettánsoké a Trapács kupa

Illusztráció
Illusztráció

A többszörös bajnok Dilettánsok nyerte a Trapács Györgyről elnevezett emléktornát.

Immár 12. alkalommal rendezték meg a 28 éves korában, tragikusan fiatalon elhunyt Trapács Györgyről elnevezett labdarúgó emléktornát, melynek premierként Pusztadaróc adott otthont.

A Recolta pályán rekkenő hőségben, de ugyanilyen jó hangulatban rendezett mérkőzéseken két darab hármas csoportban zajlott a küzdelem. A csoportelsők játszották a döntőt, a másodikok a harmadik helyért és így tovább.

A csoportelsőségért az A kvartettben volt nagyobb küzdelem, ahol az Emil Gill Style csak büntetőkkel győzte le az Újpestet.

A nagydöntőben az első félidőben nem született gól, a második közepén viszont Bozsó előnyhöz juttatta a Dilettánsokat, amire az Emil Gill, bármennyire is próbálkozott, nem tudott válaszolni.

A hagyományoknak megfelelően a torna keretében összecsaptak a Ferencváros és az Újpest helyi szurkolói, a mérkőzést meglepően könnyen, 5-1 arányban, a lilák hívei nyerték.

Az esemény végén a két szervező, Juhász Zoltán és Figus Illinyi Gábor leszögezték, hogy a hagyományt továbbra is életben szeretnék tartani és jövőre is lesz Trapács Kupa.

Trapács Kupa, eredmények,
A csoport: Emil Gill Style-Poszet&Rustic&Nastand 3-2, Emil-Újpest 1-1, Újpest-Poszet 3-2.
B csoport:
Dilettánsok-FC Bözsi 2-0, Doxyny-FC Bözsi 2-1, Dilettánsok-Doxyny 1-0.
Az ötödik helyért: Poszet-FC Bözsi 4-3.
A harmadik helyért: Doxyny-Újpest 2-0. Döntő: Dilettánsok-Emil 1-0.
Dilettánsok: Németi Csaba, Takács Csaba, Takács Zoltán, Bozsó Károly, Fórizs Kiss József, Varga István, Leitner Ferenc, Oszoczky István.
Emil Gill Style: Kovács Emil, Csík Tibor, Cristian Mucenica, Varga István, Gerzsenyi István, Béres Csaba, Schmiedt Sádor, Megyesi Sándor, Nagy István, Gyöngyösi Attila, Sebestyén Zoltán.
Újpest szurkolók: Kacsó Zoltán, Hájer Imre, Tepfenhart Adalbert, Bodnár Imre, Imre Albert, Imre Béla, Pallai Attila, Juhász Zoltán, Németi Csaba, Németi Gábor, Figus Illinyi Gábor, Nagy Dezső, Gál Miklós.
Fradi szurkolók: Gerzsenyi István, Sarkadi Imre, Takács Zoltán, Varga József, Béres Csaba, Sipos Sándor, Szirmai Sándor, Szatmári István, Krakkó Sándor, Szabó Sándor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: