2019-12-20 08:38:53• hírek • Fizetett tartalom

A DRÄXLMAIER Group új szolgáltató központja fiatal tehetségeket keres

A DRÄXLMAIER vállalat modern és komplex szolgáltatások felé irányul úgy a külső, mind a belső szolgáltatások tekintetében. A Global Shared Services, a DRÄXLMAIER Group egyik olyan divíziója, amely magas szintű szolgáltatásokat biztosít a konszernen belül működő részlegeknek a következő területeken: pénzügy, rendeléskezelés, emberi erőforrások, infrastruktúra, utazás szervezés. 

Fiatal, magasan képzett, idegen nyelveket beszélő tehetségek keresésében, egy csapat szakember látogatást tett Szatmárnémeti két középiskolájában és három egyetem helyi kirendeltségén. Bemutatták a szervezet tevékenységi területeit és az általuk nyújtott karrierlehetőségeket. 


A több mint 250 fiatal a Johann Ettinger Német Elméleti Líceumból, a „Gheorghe Dragoș” Közgazdasági Kollégiumból, a ”Vasile Goldiș”, a Babeș-Bolyai és a Műszaki egyetemről, nagy érdeklődéssel fogadta a küldöttséget. Az interaktív megközelítés felkeltette a figyelmüket és sok kérdést intéztek a szakemberekhez. „A bemutató sokat segített abban, hogy egy általános képet alkossak magamnak a vállalatról. A DRÄXLMAIER egy versenyképes környezetben lehetőséget tud biztosítani az egyetemistáknak a szakmai fejlődésre és az előrehaladásra a vállalaton belül,” mondta Diana a „Vasile Goldiș” egyetem diákja a bemutató után. 


A Global Shared Service csapata pozitív tapasztalatokkal zárta az előadássorozatot. ”Kellemes meglepetés okozott az a nyitottság amivel a középiskolák és az egyetemek fogadtak minket Szatmárnémetiben. A részlegünk folyamatos fejlődésben van. Szeretnénk új, jól képzett munkatársakat toborozni, akik új erőkkel segítenek a szolgáltatásaink fejlesztésében. Az első szakaszban a fiatalok gyakorlatra jelentkezhetnek hozzánk, hogy jobban megismerjék a tevékenységünket, majd később lehetőségük nyílik arra, hogy megpályázzanak egy álláslehetőséget az osztályunkon”, mondja Camelia Huluță, a Global Shared Service keretein belül működő Service Center Finance vezetője.



A tanügyi intézmények nagyra értékelték a cégcsoport kezdeményezését. ”Szilárd meggyőződésem, hogy az üzleti szféra és az oktatási intézmények hatékony együttműködése a cégek versenyképességére és a felsőoktatás modernizálására egyaránt jó hatással lehet. Üdvözöljük a DRÄXLMAIER vállalat szakembereinek kezdeményezését, hogy megismertessék a diákokkal a karrierlehetőségeket. Az ilyen jellegű találkozók segítenek a diákoknak, hogy képesek legyenek túltekinteni az osztályban tanultakon és átlássák, hogyan alkalmazhatják a tudásukat a gyakorlatban”, mondta dr. Vasile Lazăr aradi Vasile Goldiş Nyugati Egyetem szatmári kirendeltségének igazgatója.


A Global Shared Services a DRÄXLMAIER Group egy olyan divíziója, ami az utóbbi időszakban elkezdte kiterjeszteni a tevékenységi területeit és folyamatosan fejleszti a szolgáltatási portfólióját. A cégcsoport vállalatai - úgy Romániában, mint más országokban - a következő területeken biztosít szolgáltatásokat: pénzügy, rendeléskezelés, emberi erőforrások, infrastruktúra, utazási koordináció.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: