2011-05-16 12:33:01• hírek • Póti Orsolya

A Crazy Kids a legjobb!

Május 14-én Margittán került sor az International Dance Organization (IDO) által szervezett hip-hop táncversenyre, melyre három szatmári csapat is jelentkezett. A Crazy Kids, a Crazy Dancers és Crazy Friends kiváló eredményeket értek el a versenyen- tudtuk meg Greta Bandula koreográfustól.

A május 14-i országos hip-hop táncversenyre rengeteg csapat érkezett az ország különböző pontjáról, így Szatmárnémetiből is három. A Crazy Dancers, és a mellettük táncoló Crazy Kids és Crazy Friends évről évre részt vettek a szatmári Bounce vetélkedőn, ezúttal pedig a margittai rendezvényen mutatták meg tehetségüket.

A sok gyakorlás, a már több versenyen való részvétel és a sok fellépés meghozta a sikert a szatmári csapatok számára, ugyanis a Crazy Kids gyerek kategóriában fantasztikus produkciójával elnyerte az első helyet, a Crazy Dancers felnőtt kategóriában a harmadik lett, a Crazy Friends a negyedik helyen végzett, míg a szintén szatmári Cuha Laurentiu szóló kategóriában megszerezte az aranyérmet.

A Crazy Kids, a Crazy Dancers és Cuha Laurentiu tovább jutottak az októberben megrendezésre kerülő ausztriai hip-hop világbajnokságra, így három kategóriában is szatmári produkció fogja Romániát képviselni.



Kitűnőnen teljesítettek a szatmári Crazy csapatok
Kitűnőnen teljesítettek a szatmári Crazy csapatok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: