2012-04-27 12:33:09• hírek • Szatmár.ro

A Chillyben lépett fel a Szatmári Nemzetiségek Népi Együttese

Kellemes folklórműsorral várta a Chilly Csárda a vendégei csütörtök este. Szombaton blues-est lesz.

Megszokhattuk, hogy a Chilly Csárda hétről hétre újabb és újabb különleges rendezvényekkel várja a hozzá betérőket - s persze a kitűnő ételekkel és jó hangulattal. Csütörtök este immár második alkalommal lépett fel népdallal és néptánccal a Szarvas Károly vezette Szatmári Nemzetiségek Népi Együttese a népszerű étteremben.

Az egri néptáncos által újraélesztett népi együttes műsora sváb polkával kezdődött, majd cigány-tánccal, szatmári verbunkkal és csárdással folytatódott - az étterem vendégei pedig vastapssal jutalmazták a fellépőket. A táncok között Dézsi Zsuzsanna Jennifer szatmári népdalokat énekelt.

A népi együttes fellépésével nem ér véget a rendezvények sora a Chilly Csárdában: szombaton ugyanis a méltán népszerű Black River Blues Band fog fellépni. Akik hallották már őket, azok tudhatják, hogy hamisítatlan blues-muzsikájuknak párja nincs a megyében, de még a régióban sem.

A koncert 19 órakor fog kezdődni, a résztvevők pedig tombolán is részt vehetnek, amelyen értékes nyeremények találnak gazdára. Asztalfoglalás a 0748-775-266-os telefonszámon.

A Szatmári Nemzetiségek Népi Együttese lépett fel a Chilly Csárdában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: