2013-09-04 13:42:25• hírek • Szatmár.ro

A Challenge Travel színessé varázsolja utazásod!

A szervezés stressze, kapkodása és bizonytalansága nélkül szeretnéd kipihenni magad? Új és fantasztikus élményekkel gazdagodnál? Akkor válaszd a szatmári Challenge Travel szervezett programjait!

Több éves tapasztalat, barátságos ár és széles kínálat jellemzi a szatmárnémeti Challenge Travel utazási irodát, amelynek szervezésében körutak, tanulmányi kirándulások, nyelvtárborok, síutak és egyéb érdekes programok állnak az utazni vágyók rendelkezésére.

Az utazási iroda segítségével lazán, bonyodalmak nélkül kirándulhatsz. Romániai és magyarországi idegenvezetői egyaránt mindent tudnak azokról a mesés tájakról, városokról, amelyeken az út során végigszáguldhatsz. Kisujjukban van az adott térségek múltja és jelene, abszolút megbízhatóak és pontosan vezénylik az utazást.

A Challenge Travel több igen vonzó programot is ajánl olyan desztinációkban, mint Nagy-Britannia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Csehország, Ausztria, Magyarország és Horvátország. Kirándulásai szervezett diákcsoportoknak, vegyes csoportoknak, felnőtteknek és fiataloknak egyaránt kiválóak, hiszen ezek során minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot.

A Challenge Travel a tematikus kirándulások megszervezésében is jól megállja a helyét; jelenleg azon dolgozik, hogy decemberben a bécsi, a prágai, a krakkói és a budapesti karácsonyi vásárok varázslatos világába kalauzolhassa az utazóközönséget.

Még lehet jelentkezni a három napos „Advent Budapesten" kiruccanásra, amely egy káprázatos Disney on Ice produkcióval, trópusi esőerdővel, adventi forgataggal és mesés csokoládétúrával várja az érdeklődőket. Amennyiben Te is a Szatmár.ro hírportálról értesülsz erről a programról, akkor 10 euróval olcsóbban vehetsz részt az utazáson.

Az amúgy 145 eurós részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, két éjszakai szállást, idegenvezetést és egy belépőt a Fantázia Birodalma című Disney produkcióra. A budapesti kirándulással kapcsolatos bővebb információért kattints ide!

Mint megtudtuk, az iroda az utazásszervezésen kívül nemzetközi diák- és pedagógusigazolványokat is kiállít, amelyek felmutatásával éttermek, szállodák, boltok, múzeumok, mozik széles köre nyújt kedvezményeket. Ezzel utazásaid során spórolni tudsz, hiszen a kártya birtokosaként olcsó repülőjegyeket és szállásokat foglalhatsz a világ minden tájára.

A Challenge Travel Szatmárnémetiben a Nicolae Golescu utca 7 szám alatti irodában várja az utazni vágyókat, illetve további információért jelentkezhetsz a 0361-413-093-as telefonszámon.

Részletek a Disney on Ice produkciójából:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: