2019-07-29 06:15:57• hírek • Bede Emőke

A Carmina Renascentia koncertjével véget ért a nagykárolyi Summer Sound Sessions

Egész júliusban élő zenés koncertek szórakoztatta a nagykárolyiakat a Summer Sound Session, melynek utolsó állomásán a Carmina Renascentia csapat lépett fel, színvonalas műsorával kalauzolva el a hallgatóságot egy középkori mulatságba.

Az egész hónapon át tartó programon először a Rollscream rock and roll banda csapott a húrok közé, majd másodjára Luisa Zan és Sárik Péter duója dzsesszes atmoszférát teremtett a kastélyban. A harmadik hétvégén az Acoustic Station és a Funk You segített a könnyed kikapcsolódásban a résztvevők számára. Negyedjére, s egyben utoljára a Carmina Renascentia nagykárolyi, „régizenét” játszó csapat lépett a színpadra. Hangszereinek az i.u. 500-1600-as évek, tehát a középkor zenéit szólaltatták meg. Nem csak helyben, de szerte az országban elismert művészek, fesztiválok rendszeres látogatói, így nem is csodam, hogy most is népes közönség gyűlt össze a koncertre.


A Carmina Renascentia koncertjével sajnos végéhez ért a Summer Sound Sessions programsorozat, mely az élő zene értékét hivatott népszerűsíteni a nagykárolyiak körében, de minden bizonnyal találkozhatunk még hasonló kezdeményezésekkel, hiszen a koncertek több mint 600 nézőt mozgattak meg a júliusi hétvégéken.





 
 
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: