2010-05-13 21:11:06• hírek • Póti Orsolya

Az Eagle Bikers az árvákért

"Motorosok az ártatlanságért" mottóval szervez újabb karitatív rendezvényt az Eagle Bikers Motorosklub, melynek vezetői a csütörtöki sajtótájékoztatón számoltak be a közelgő motorostalálkozó további részleteiről.

A szatmári Eagle Bikers (Motoros Sasok) Egyesület működése óta egyre több karitatív célú rendezvénysorozatot szervez. Nem a hétvégi motorostalálkozó lesz az első alkalom, mely által az egyesület segítséget nyújt a Diana Ház huszonhat árvájának. A csütörtöki sajtótájékoztatón a motoros klub elnöke, Béres Zoltán, alelnöke Mugur Sebők, valamint a Ciprian Bretan a „Commando Oli" vezetője, kifejtette a második alkalommal megszervezett Moto Party célját, valamint beszámoltak eddigi tevékenységeikről.

A klub fél évre visszamenőleg több olyan rendezvényt is lebonyolított, melynek a szórakozás mellett az árvaházban élő gyerekek megsegítése volt. Ezek az események a következők voltak: az október végén szervezett Haloween Party, Mikulás két keréken, és nem utolsó sorban az áprilisban megrendezett figyelemfelkeltő motoros felvonulás, mely a biztonságos közlekedés fontosságát hirdette.


Sajtótájékozatatót tartottak az Eagle Bikers vezetői Sajtótájékozatatót tartottak az Eagle Bikers vezetői


Mugur Sebők, az egyesület alelnöke bejelentette, hogy létrehozták a szatmári motorosok első fórumát  (www. eaglebikers.ro/forum/) melyen az érdeklődők megoszthatják véleményeiket és gondolataikat. a klub vezetőivel. Az Eagle Bikers már nem csak egyesület, hanem nemrég megkapta az MC, azaz Moto Club megnevezést, mely nagy fejlődést jelent számukra - fejtette ki Sebők. Ezt követően a vezetők felvázolták a május 14. és 16. között, második alkalommal megszervezett motorostalálkozó programját.

A II. Moto Partyra a Real bevásárlóközpont parkolójában kerül sor, mely színes programokkal várja az érdeklődőket. „A tavalyi találkozóhoz képest, idén sokkal több motoros fog részt venni a rendezvényen, és nagyon sokat számított a koncertek megszervezése, mert ezek még színvonalasabbá teszik a rendezvényt". - mondta el a Szatmár.ro-nak Béres Zoltán. „A Cargo dalokat az egyesület himnuszának tekintjük. Úgy gondoltuk, megpróbáljuk mi is elhívni őket a találkozónkra, és a fiúk azonnal beleegyeztek" -fejtette ki Ciprian Bretan a Commando Oli vezetője. A rendezvényt önerőből és a Megyei Tanács támogatásával szervezték meg a motorosok. A részletesebb programról bővebben itt olvashatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: