2009-04-16 12:54:49• hírek • Szatmar.ro

Vaslui lesz a címvédő ellenfele

A CFR a moldvai csapattal csap össze a Román Kupa elődöntőjében.

A Román Labdarúgó Szövetség székhelyén csütörtök kora délután kisorsolták a Román Kupa 2008-2009-es elődöntőinek párosítását. Érdekesség, hogy a kedden továbbjutott csapat egymás ellen játszanak, a szerdaiak szintén, ami azt jelenti, hogy a Kolozsvári CFR a Vaslui-al, a Dinamo pedig a Temesvárral mérkőzik majd meg.

A bajnoki tabellán a negyedik helyet elfoglaló Kolozsvári CFR a kilencedik Vaslui-al csap majd össze. Néhány héttel korábban a bajnoki és kupa-címvédő erdélyiek 3-0-s győzelmet arattak a moldvaiak ellen, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyű dolguk lesz. Gondoljunk csak arra, hogy Viorel Moldovan csapata azt megelőzően tíz mérkőzésen keresztül veretlen maradt, az ősszel odahaza pedig 2-1 arányban legyőzte a vasutasokat.

 

Kijut a jóból a Dinamónak, amely az előző körben a Rapiddal mérkőzött, most pedig egy újabb rangadó vár rá. A két csapat jelenleg vezeti a bajnoki pontvadászatot, a bukarestieknek három pont előnyük van, de pontosan ugyanennyivel vezetne a Temesvár, ha az ősszel nem vontak volna le tőlük hat pontot a klub elöljáróinak arroganciája és indolenssége miatt is. Nem mellékesen pedig a két együttes szurkolótábora enyhén szólva nem szimpatizál egymással, igazi rangadó várható tehát kettejük mérkőzésén.

Az elődöntőket semleges pályán április 27, 28 vagy 29-én rendezik, a tévéközvetítésektől függően  rendezik, míg a döntőre június 13-án kerül sor.

Román Kupa, elődöntők:

Dinamo-Temesvár
Kolozsvári CFR-Vaslui

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: