2015-03-12 16:36:38• hírek • Szatmár.ro

A Bukaresti Utazási Vásáron is ott van Szatmár megye

A megyénket képviselő csapat egy 12 négyzetméteres standon mutatja be a turisztikai látványosságokat.

Ahogy a közelmúltban több külföldi expón is ott volt Szatmár megye küldöttsége, úgy természetesen nem hiányoznak a most zajló, XXXIII. alkalommal megrendezett Bukaresti Utazási Vásárról sem. A Romexpón megszervezett utazási kiállítás és vásár remek alkalom arra, hogy a kiállítók bemutassák az érdeklődőknek a belföldi, valamint a külföldi pihenési és programlehetőségeket.

Szatmár megye egy 12 négyzetméteres standdal vesz részt a rendezvényen, amelyet a megyére jellemző hagyományos népművészeti motívumokkal díszítettek. A standhoz érkező érdeklődőket román és angol nyelvű tájékoztató anyagokkal látják el, emellett pedig a Szatmár megye címerével és turisztikai logójával ellátott promóciós termékekkel ajándékozzák meg őket.

Persze nem csak a látványosságok vonzzák az érdeklődőket a szatmáriak standjához, hanem azok a tradícionális ételek is, amelyeket meg is kóstolhatnak a turisztikai vásárra kilátogatók.

A Szatmár Megyei Tanács vásáron való részvétellel is megpróbálja felkelteni a turisták érdeklődését Szatmár megye, a legendák földje iránt.Szatmár megye standja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: