2009-11-13 16:00:24• hírek • Szatmar.ro

A Brnóra edz a VSK

A Fehérvár nem okozhat gondot a lányoknak, akik már a kupára is gondolnak.

A Brassóban aratott könnyed győzelem után újabb lazának tűnő mérkőzés vár szombaton 17 órától a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapatára, amely a Gyulafehérvár elleni bajnokival már a szerdai, Brno elleni európai kupameccsre készül.

A fehérváriak a nyáron négy tapasztaltabb játékossal erősítettek és ez rá is fért a csapatra, mivel a tavalyi szezonban valamennyi bajnokijukat elveszítették és csak úgy maradtak benn az élvonalban, hogy kibővítették a mezőnyt. Az erősítésnek meg is lett az eredménye, hisz a gárda megszerezte történelmének első győzelmét a Brassó ellen (79-70). Igaz, közben összejött egy rekordgyanús, 85 pontos vereség is Aradon.

A VSK végre számíthat a sérülésből felépült Urse, Pricop, Nemes trióra,  tavaszig viszont biztosan nem játszhat  Adina Pop. Ő még a Kolozsvár ellen szenvedett térdsérülést: kiderült, hogy porcleválása van, így két hónapos kényszerpihenő vár rá.

A VSK szerdán  már a Közép-Európa-kupában a  cseh Brno csapatát fogadja. Bohumil Hrabal városának csapata a kupa második fordulójában a Kassát látta vendégül és hosszabbításban szenvedett vereséget.

A osztály, 7. forduló, északnyugati csoport, szombat:
Szatmárnémeti VSK-Gyulafehérvári CSU LPS
Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Brassói Galactica
Temesvári CSS Bega-Kolozsvári U
Vasárnap: Nagyváradi CSM-Aradi BC ICIM

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: