2009-12-09 15:20:49• hírek • Szatmar.ro

Szurkolói ankét először

A Brassó elleni bajnoki után szurkolói találkozón vesznek részt a VSK illetékesei.

Fontos nap vár a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapatára csütörtökön. Nem elsősorban a 18 órakor kezdődő Brassó elleni bajnoki miatt, hanem mert azt követően, első alkalommal, szurkolói ankéton vesznek részt az egyesület vezetői és egyik játékosa.

Ami a bajnoki mérkőzést illeti, a győztes kiléte nem lehet kérdéses, Romász János szakíró szerint minimum negyven pontos hazai győzelem várható. Annál is inkább, mert Brassóban a VSK 36 pontos győzelmet aratott (91-55) ősszel. Kedden a szatmáriak Kolozsváron léptek pályára és igen visszafogott teljesítmény nyújtottak. Már kérdés, hogy ez is elég volt a győzelemhez, ám a hazai pályáján remélhetőleg a lányok többet is kihoznak magukból, nem csak amennyi a győzelemhez feltétlenül szükséges.



A Brassó ellen jó játékot és magabiztos győzelmet várnak a szurkolók


A találkozó után aztán 20.30-as kezdettel a Casual nevű pubban, a klub történelmében először, szurkolói ankétot rendeznek. Mezei Zsolt ötletgazda elmondta, a rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a csapatot és szurkolókat. „Szeretném, ha ez hagyománnyá válna, ezzel is népszerűsítve a sportágat", mondta a Mazsi becenévre hallgató törzsszurkoló.

A játékosok közül egyelőre Monica Ivan jelenléte biztos. Azt viszont Mezei nem akarta elárulni, miért pont a válogatott játékosra esett a választás. „Ez ki fog derülni csütörtök este, addig legyen titok", mondta sokat sejtetően Mazsi.

Nem kizárt, hogy néhány csapattársa is elkíséri majd a játékost, az viszont biztos, hogy ott lesz Éles Péter menedzser és Dan Fleseriu edző, a szervezők pedig az adminisztratív stáb egy tagját is várják a találkozóra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: