2012-02-08 16:49:20• hírek • Szatmár.ro

A Brassó lesz a VSK kosarasainak ellenfele

Csütörtökön hazai pályán fogadja a Brassót a VSK - a meccs 17 órától veszi kezdetét.

A 17. fordulóból elmaradt meccset pótolják csütörtökön a VSK kosarasai 17 órától. A Brassói Olimpia elleni találkozót azért halasztották el annak idején, mert a szatmáriak a Közép-Európa Liga négyes döntőjében szerepeltek. A legutóbbi mérkőzés óta eltelt nyolcnapos szünet nem sikerült a legszerencsésebben Fleseriu lányai számára: az egyik edzésen Annemarie Parau állkapocstörést szenvedett, ezért a következő két hónapban nem is számíthat játékára az edző. A jó hír viszont, hogy Claudia Pop térdszalag-húzódása gyógyul, ezért a Targoviste elleni meccsen már játszhat.

A csütörtöki nap azonban nem csak a VSK-Olimpia meccsről szól majd. Február 9-én jár le Ciocan és Givens szerződése az Araddal, így elvileg visszatérhetnek a Targovistéhez. A két kosaras egy hónappal került át kölcsönbe az aradi gárdához, az ICIM pedig az ő közreműködésükkel győzte le a VSK-t a Közép-Európa Liga Final Fourjában. A VSK az egyhónapos átigazolás miatt panaszt tett a FIBA-nál is, ezért azóta egyik kölcsönjátékos sem léphetett pályára.

Szombaton a Szatmárnémeti VSK épp az egyik érintett csapatot, a Targovistét fogja fogadni 12 órától. „Ha Ciocan és Givens játszani fognak, akkor az igazgatótanács eldönti, hogy milyen lépéseket teszünk, de az biztos, hogy ahogy már korábban jeleztem beperelem a szövetséget, amiért megengedte ezt az átigazolást. Ha nem játszanak, akkor utána minket nem érdekel, hogy a többi csapat ellen szerepelnek-e" - jelentette ki Fógel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: