2019-07-22 05:04:56• hírek • MTI

A Bosszúállók: Végjáték minden idők legnagyobb kasszasikere

A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film. A produkció globális 2,79 milliárd dolláros bevételével minden idők legnagyobb kasszasikerévé vált.

Bosszúállók: Végjáték a hétvégén újabb 1,5 millió dollárt – 434 millió forintot – keresett eddigi bevételeihez, ezzel hivatalosan is túlszárnyalta az Avatart, amely 2015 óta 2,788 milliárd dollárral – 807,2 milliárd forinttal – tartotta a legnagyobb jegybevételű film címét. A 22 Marvel-szuperhősfilm végére pontot tevő Bosszúállók: Végjátékban a közönség olyan közkedvelt szuperhősöket láthat, mint VasemberThor és Fekete özvegy.
 

A film a tavaly bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború történetét folytatja, amelynek végén számos Marvel-hős vált porrá. A Végjátékban a túlélők a szupergonosz Thanos életére törnek. Főszereplői között van Robert Downey Jr.Chris Hemsworth és Scarlett Johansson. A csaknem háromórás, Joe RussoAnthony Russo rendezésben forgatott film ragyogó kritikákat kapott, a véleményeket összegző Rotten Tomatoes honlapon jelenleg is 94 százalékos a pozitív tetszési indexe.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: