2014-08-25 08:35:03• hírek • Szatmár.ro

A Bikini koncertje zárta vasárnap este a Partiumi Magyar Napokat

Vasárnap a Kossuth kert színpadán Aradszky László énekeltette meg a közönséget, majd Maszkura és a Tücsökraj zenéjére buliztak a fiatalok, a programok sorát pedig a Black River Blues Band zárta - majd mindenki rohant az új főtérre, hogy egy nagyot bulizzon a Bikinivel.

Vasárnap reggel még senki nem gondolta, hogy ezen a napon is rengetegen fognak részt venni a rendezvényeken, hiszen a délelőtti órákban zuhogott az eső, az előrejelzések pedig az egész napra jeleztek csapadékot. Szerencsére a meteorológiai potálok nem voltak teljesen pontosak, így a déltől folyamatosan javuló idővel együtt nőtt a résztvevők száma is a Kossuth kertben.

17 órára már teljesen megtelt a nagyszínpad előtti nézőtér - kicsik is nagyok is várták az örökifjú Aradszky Lászlót, hogy együtt énekelhessék vele az Azzurrót vagy a Nem csak a húszéveseké a világot.

Később Maszkura és a Tücsökraj lépett színpadra, a banda különleges hangzásvilága, zenei sokszínűsége pedig táncra perdítette a főleg fiatalokból álló közönséget. A buli levezetéseként pedig a szatmárnémeti Black River Blues Band zenélt, némileg átalakult felállásban. A lágy blues-muzsikát pedig a Bikini koncertje követte az új főtéren.

Elsőre nagyon úgy tűnt, hogy a történelem megismétli önmagát és a zuhogni fog az eső - már mondogattuk is: ha a Bikini a PMN-en lép fel, akkor jön a zivatar is. Lehet, hogy sokan emlékeznek még a 11 évvel ezelőtti PMN-re, amikor a Megyei Múzeum előtti téren lépett fel D. Nagy Lajos és bandája, az eső pedig úgy esett végig, mintha dézsából öntenék. A szatmáriak viszont nem hátráltak meg, esernyőiket eldobva buliztak a zuhéban és énekeltek a Bikinivel. Szerencsére a zivatar most elmaradt - nem maradtak el viszont a nagy slágerek és a jó, a Bikinitől már megszokott buli.

Újabb remek Partiumi Magyar Napokon vagyunk túl, emiatt pedig csak gratulálni tudunk a szervezőknek és bíztatni őket: megéri a sok fáradtság, ami az egyhetes rendezvény megszervezésével és lebonyolításával jár. És nagyon várjuk már a tizennegyediket!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: