2014-07-02 16:46:44• hírek • Kocsis Zoltán

A Bikini az idei Sárközújlaki Városnapok sztárvendége!

Július 6-án, vasárnap Sárközújlakon lép színpadra minden idők egyik legnépszerűbb magyar rockegyüttese, a legendás Bikini. A D. Nagy Lajos fémjelezte együttes mellett több érdekességet, különlegességet is ígér a kétnapos esemény.

Két évvel ezelőtt Republic, idén pedig a Bikini - folytatódik tehát a sor és újabb legendás rockegyüttes lép színpadra Sárközújlakon, a városnapok alkalmából. D. Nagy Lajos senki máshoz nem hasonlítható hangja, Lukács „Peta" Péter pazar gitárjátéka, Németh Alajos basszusjátéka és szövegei, Makovics Dénes jellegzetes szaxofonbetétei mellett Mihalik Viktor biztosítja az ütemet - ez jelenti az összetéveszthetetlen Bikini-hangzást.

A Nagy Feró és Németh „Lojzi" alapította banda immár 32 éve járja a Kárpát-medencét. Annak idején, 1990 februárjában ők volt azok, akik elsőkként léptek fel a már „felszabadult Temesváron". Két évvel ezelőtt Szatmárnémetiben is megtöltötték az új központot, emlékezetes fellépés volt.

A vasárnap este 22.00 órakor kezdődő koncertig azonban még rengeteg érdekes, színes program várja a kikapcsolódni vágyókat. A kétnapos buli szombat délben bográcsfőző versennyel kezdődik, de a vállalkozó kedvűek kötélhúzó versenyen is próbára tehetik erejüket. A tavaly nagy sikert aratott a fafaragó-verseny, amely idén sem marad el és mindkét napot felöleli.

Tudva, mennyi szép lány és nő van Sárközújlakon, a szépségverseny majd a háziasszonyok szépe verseny is tuti sikernek ígérkezik.

Az első nap zárásaként a Poienita néptánccsoport, majd az Alterego együttes lép fel, végezetül pedig Dj Gaby szolgáltatja a zenét a szabadtéri diszkóhoz.

A vasárnap a helyi gyerekek, majd a Tick Tack bábszínház fellépésével kezdődik, aztán a nagykárolyi Rekettye néptánccsoport, a Passiaon4Salsa és a Black and White Angels bemutatójával folytatódik. Csirik Csongor igazi kuriózummal, beatbox-előadással lép fel, majd Varu Sandel, utána pedig Mohácsi Brigitta következik.

Este nyolckor kezdődik a tombola sorsolása, amelyen televíziót, mosógépet, hűtőszekrényt, tablettet és egyéb értékes háztartási eszközök és nyeremények találnak gazdára.

Kilenckor lép színpadra a megyenapokról is ismert Lora, majd 22.00 órától következik a hétvége fénypontja, a Bikini.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: