2012-09-04 15:30:20• hírek • Szatmár.ro

A Bihar FC lesz az Olimpia ellenfele a kupában

A labdarúgó Román Kupában a szatmári csapat ellenfele a Bihari FC lesz jövő kedden.

A Román Kupa követező fordulójában 14 meccset rendeznek, ezekben második illetve harmadik vonalbeli csapatok mérkőznek meg egymással. A továbbjutók 18 első ligás csapattal alkotják majd a kupa legjobb 32 csapatának a mezőnyét. Ahogy az várható volt - mivel a kupában a földrajzi elhelyezkedést is figyelembe veszik - az Olimpia jövő kedden a második ligás Bihar FC együttesével találkozik.

- Mi mindenképp szeretnénk továbbjutni, hiszen jó lenne egy élvonalbeli csapatot fogadni éles meccsen is. Játszottunk a Dinamóval és a Rapiddal is, de azok csak barátságos találkozók voltak - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

A keddi mérkőzéssel kapcsolatban elmondta: nehéz összecsapásra lehet számítani, mert a váradiaknak jó kerete van, azt viszont nem tudni, hogy a váradiaknak mennyire fontos a kupa. Az Olimpia viszont mindenképp győzni akar, akkor is, ha a váradiakkal játszott legutóbbi találkozón a bihariak nyertek 2:0 arányban.

Az idei bajnokságban mindkét csapat játszott már: az Olimpia  idegenben nyert Gyulafehérváron, a bihariak döntetlent játszottak szintén idegenben, Mioveni-ben.

A kupameccsre jövő kedden Szatmárnémetiben kerül sor 16.30 órai kezdéssel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: