2016-06-10 14:24:17• hírek • MTI

A Biblia a középpontban

„Lukács evangélistával a hétköznapokban" címmel tartanak bibliás lelki programot június 18-án, a Szentlélek templom Merk Mihály termében.

A Szentírásolvasókat, a szent szövegek után érdeklődőket, az üzenetek keresőit várják a június 18-án megrendezésre kerülő bibliás lelki programra. A Szentlélek templom Merk Mihály termében reggel 10 órától délután 14 óráig Szent Lukács evangélista könyvét vizsgálják majd, a szövegeket értelmezik és különböző módszerekkel feldolgozzák. Ezért is a címe a találkozónak „Lukács evangélistával a hétköznapokban".

A szervezők kiemelik, egyik evangélista sem hangsúlyozza annyit Isten irgalmasságát az ember iránt, valamint az ebből születő, emberek egymás iránti irgalmasságát, mint Lukács. Ezért is tartják fontosnak megkeresni, felfedezni a mindennapokba is elvihető és ott alkalmazható irgalmassággal kapcsolatos gondolatokat.

A Szatmári Római Katolikus Püspökség világiak irodája és a Szentlélek plébánia szeretettel várja a régi és új bibliakör tagokat, illetve minden Bibliát szerető embert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: