2018-02-11 07:55:36• hírek • Blikk.hu

A Barátok közt Magdi anyusa ki nem állhatja a kötelező családi ünnepeket

Az RTL Klub Barátok közt című sorozata nyomán az ország Magdi anyusaként ismert színésznő egy órán át mesél életéről a publikumnak.

Színes történetek és vicces sztorik sorjáznak egymás után, ám hiába a jeles időpont, a szerelmesek napján nem várhatóak tőle kimondottan romantikus történetek.


"Úgy gondolom, az én koromban a szerelemről beszélni már nem etikus. Sokan kérdezik még ma is, hogy miért nincs férfi az életemben vagy nem hiányzik-e egy gyerek, de úgy érzem, nekem erről már nem kell beszélnem. Egyedül élek, de egyáltalán nem vagyok magányos! Rengeteg barátom van, akikre mindig számíthatok, az ők és a kollégáim szeretete nagyon boldoggá teszi az életem" – mondta őszintén Zsóka.


Azt is bevallotta, nem is szereti az utóbbi években divatossá váló Valentin-napot, sőt az ünnepeket sem igazán. "Ki nem állom a karácsonyt és az összes családi ünnepet! Tiszteletben tartom azokat, akik ilyenkor ünnepelnek, de én egy sima hétköznapon is tudok olyan minőségi időt együtt tölteni a szeretteimmel, mint mások, akik ezt csak karácsonykor teszik meg, ráadásul kötelező jelleggel."


Zsókának így is lesz miről mesélnie, vallja, elég izgalmas az élete. Egészségi állapotáról nemrég aggasztó hírek érkeztek, ám szerencsére egy alapos vizsgálat kimutatta, hogy a színésznő makkegészséges. "Egy vizsgálat során a tüdőmben egy árnyékot találtak, ám szerencsére egy komoly PET-CT vizsgálatot követően hamar kiderült, hogy kutya bajom!" - jelentette ki büszkén a színésznő.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: