2014-06-27 17:19:14• hírek • Szatmár.ro

A Balti Méhek zümmögnek szombaton a szatmári légtérben

Akrobatikus légi bemutató és igazi vadászrepülőgép is lesz a VII. Szatmári Repülőnapon.

Pénteken villám-sajtótájékoztatót tartottak a Szatmárnémeti Repülőtéren, ahol szombaton 12 órai kezdettel kerül sor a VII. Szatmári Repülőnapokra. A program az előző évelhez hasonlóan izgalmasnak ígérkezik, számos repülőt láthatnak majd az érdeklődők leparkolva, illetve a levegőben, "akció" közben is.

A sajtótájékoztató keretében megszólaltak a repülőnapok sztárjai, a Balti Méhek tagjai is, akik most második alkalommal fognak egy lélegzetelállító produkciót bemutatni a szatmári égbolton. Mint kiderült: a csapat tagjai most egy vadonatúj műsorral kápráztatják el a közönséget.

A Repülőnap alkalmából a Transurban több ingyenes járatot is indít szombaton a repülőtérre. A 16-17-es lakótelepeket érintő ingyenes autóbusz első járata 10.30-kor fog indulni, a Május 14 és Solidaritatii negyedeket érintő első járat pedig 10 órakor indul majd.

Előbbi autóbuszjárat a 16-os lakótelep - Brandusa utca - Károlyi út - Independentei sugárút - Jubileului utca - Pálfalvai út - Lucian Blaga sugárút - Repülőtér vonalon fog haladni, utóbbi pedig a 14 mai tér - Anton Pann utca - Anghel Saligny utca - George Calinescu utca - Eroilor utca - Ioan Slavici utca - Bratianu sugárút - Libertatii tér - Cuza Voda utca - Decebal híd - Lucian Blaga sugárút - Repülőtér vonalon fog közlekedni.

Készülnek a repülőnapokra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: