2013-12-01 17:57:54• hírek • Szatmár.ro

Vesztett az Olimpia

Marosvásárhelyről nem sikerült pontot hozni, egy góllal kapott ki az Olimpia FC.

Véget ért az idei évre a második ligás pontvadászat, ám az utolsó összecsapás nem sikerült túl jól az Olimpia FC számára. A szatmári csapat egygólos vereséget szenvedett Marosvásárhelyen. A sárga-kék mezesek pedig nem mutattak rossz játékot, sok helyzetet alakítottak ki, de a gólszerzés nem sikerült. Az első félidő gól nélkül telt el, a másodikban pedig a hazaiak játékosa, Huiban lőtt a szatmári kapura, s bár Miron beleért a lövésbe, gól lett belőle. A hajrában Iuhas és Villand gólhelyzetbe került, de egyenlíteni már nem sikerült.

- Szerintem egy győzelmet szalasztottunk el, három pontot engedtünk ki a kezünkből, erőnlétileg is jobban bírtuk mint a hétközi meccse miatt fáradtabb ASA, de a helyzeteinket most sem tudtuk belőni. A csapatból talán csak a két középhátvédnek nem volt helyzete. A gyenge helyzetkihasználás egy már régi dolog a csapatnál, de nem tudom mi lehet az oka. Az egyéni értékkel lehet a gond, hiszen egy igazán értékes játékos három helyzetéből egyet csak belő, nem kell hozzá hét-nyolc lehetőség. Emiatt pontokat nyerhettünk volna, és most simán ott lennénk az első hatban. Ugyanakkor még sok van hátra és szerintem ott leszünk a rájátszásban - nyilatkozta optimistán Csík Tibor vezetőedző.

2. Liga, II. csoport, 14. forduló: Marosvásárhelyi ASA - Szatmárnémeti Olimpia 1-0.

Az Olimpia összeállítása: Miron - Muntean, Ene, Balau (Muresan 55.), Iuhas - Lemac, Villand, Svarczkopf, Zsiga - Bujor, Feier (Dragos 67).

További eredmények: Aradi UTA - Rm. Valce-i CSM 1-1, Mioveni-i CS - Nagyváradi Bihar FC 1-0, Besztercei Gloria - Slatinai FC Olt 0-0, Craiovai FC Universitatea - Motrui Minerul 2-0, Resicabányai Metalul - Craiovai CS Universitatea 0-2.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: