2014-01-08 15:50:55• hírek • Szatmár.ro

A 8. helyről várja a pontvadászat folytatását az Olimpia

Szerdán egy hónapos szünet után összegyűltek az Olimpia játékosai - új arcok is vannak a keretben.

A szakmai stáb által tartott eligazítással kezdődött a 2014-es év a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgói számára. A héten edzések is lesznek, és a napokban kerül sor a kötelező sportorvosi vizsgálatokra is. A Csík Tibor vezetőedző által tartott eligazításon részt vett az őszi idényben szereplő 26 fős keret, illetve néhány fiatal játékos is, akik egyelőre csak együtt edzenek az Olimpiával.

Ezek a fiatalok: Lemac Brian (1995, csatár, Olimpia junior A), Nagy Ottó (1995, hátvéd, Olimpia junior A), Paul Cristian (1996, több poszton is bevethető, Olimpia junior A), Donca Mircea (1996, középpályás, Olimpia junior A), Rus Adrian (1996, hátvéd, Sportlíceum junior A), Bura Cosmin (1996, több poszton is bevethető, Sportlíceum junior A), Ciocotişan Claudiu (1991, csatár, Kálmándi Schwaben), Costea Petru (1990, középpályás, Fehérgyarmat).

Hogy közülük ki csatlakozik majd a nagy csapathoz, még kérdéses, de valószínűleg néhány héten belül választ kapunk a kérdésre.

A játékosokkal folytatott beszélgetést követően Csík Tibor vezetőedző a sajtó képviselőinek elmondta: örül annak, hogy nagyrészt mindenki egészséges. Zsiga Ervinnek ugyan megműtötték a két térdét, de az év első bajnoki meccsére remélhetőleg már 100 százalékos lesz. "Én az őszi idényben nagyjából elégedett voltam a fiúk hozzáállásával, a teljesítménnyel, de ha esetleg találunk olyan játékosokat, akik valójában erősítést jelenhetnek a csapat számára, akkor az olyanokat leigazolhatjuk" - mondja Csík.

A hazai pályán megtartott edzéseket követően január 26. és februr 2. között edzőtáborba vonul a csapat Aknasugatagon, majd február 19-én Nyírbátorban, 22-én pedig Nagyszalontán játszanak edzőmérkőzést. Utóbbi színhelyen az élvonalban játszó és Félix-fürdőn edzőtáborozó Botosani lesz az ellenfél.

Az Olimpia egyébként a második liga második csoportjában a 8. helyről várja a bajnokság folytatását. A tavalyi évben már játszottak le meccseket a tavaszi idényből, szám szerint három fordulónyit. A sárga-kék mezes fiúk két hazai meccsel kezdik a bajnokságot, előbb az UTA, majd az éllovas Craiovai CS U lesz az ellenfél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: