2008-02-22 11:27:38• hírek • Anna Szelényi

A 2008-as év várva várt filmjei

10indianajones_posterA következőkben olyan filmek címeit említjük meg, amelyeket idén mutatnak be.
The Chronicles of Narnia 2: Prince Caspian – Narnia Krónikái 2: Caspian Herceg

Narnia... ahol az állatok beszélnek... a fák vándorolnak... s ahol hamarosan kitör a véres háború. A herceg, akit jogtalanul megfosztottak trónjától, végső elkeseredésében hadsereget gyűjt, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. Végül azonban két ember között dől el a küzdelem, a becsület csatája dönt az egész világ sorsa felett. Az amerikai mozi-bemutató 2008. május 16.-án lesz.
 
nf_pc_logo


Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

A producerek igyekeztek titokban tartani a film elkészítésének minden részletét, de egy statiszta, aki mindössze négy napot dolgozott az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull forgatásán, kiszivárogtatott pár komoly részletet a filmről. Eszerint Indy egy titokzatos koponyát keres Dél-Amerikában, ám pechjére a szovjet sereg is erre az  ereklyére hajt. 
 
indianajones
A kalandor pontosan tudja, mire való a koponya, milyen titkot rejt, ám ezt ellenfeleivel nem osztja meg. Az oroszok ezért megölik Mariont, aki Indy fiának édesanyja. A sztori folyamán a koponya az oroszok kezére kerül és az ereklyét sújtó átok működésbe lép. Az amerikai mozi-bemutató: 2008. május 22.-én lesz.

The Incredible Hulk

A főszereplő Bruce Banner (Hulk) megszállottan keresi az őt ért gamma-sugárzás ellenszerét. Ám mégsem ez a legnagyobb baja. Ross tábornok mindenáron kézre akarja keríteni az egykori tudóst és mindenféle kísérleteket akar végrehajtani rajta.

Ráadásul egy The Abomination néven ismert gonosz is el akarja kapni Hulkot. Banner kénytelen felvenni a harcot, hogy élete szerelme, Betty Ross élete ne érjen idő előtt véget. A filmben Norton mellett Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt és Tim Blake Nelson is felbukkan. A hírek szerint az első trailer már február 3-tól elérhető.

Batman: The Dark Knight

A Warner Brothers már elkezdte vetíteni az amerikai mozikban a Batman: The Dark Knight korábban beharangozott legfrissebb előzetesét. Batman ismét a bűn nyomába ered: nekilát, hogy elszámoljon azokkal a bűnszervetekkel, melyek rettegésben tartják a város utcáit. Ezúttal is számos segítőre akad, elsősorban Jim Gordon rendőrfelügyelő és Harvey Dent államügyész személyében. A hármas fogat hatásosnak bizonyul, de hamarosan nagyobb káosz keletkezik Gotham City-ben. Az amerikai mozi-bemutató 2008. július 18.-án lesz.

Jurassic Park 4

Meglehetősen bizarr csavarral térnek vissza a dinoszauruszok a Jurassic Park most készülő, negyedik részében: a Bloody Disgusting egyik emberének valaki megsúgta, hogy a folytatásban a kormány valahogy kiképzi az ősállatokat, és megtanítja őket fegyverrel bánni, aminek köszönhetően különösen veszedelmes ellenféllé válnak.  Míg az előző részek központi alakja, Dr. Ellie Sattler azaz Laura Dern visszatér a Jurassic Park 4-ben, Sam Neill nem vállalta a folytatást. A bemutatót 2008-ra ígérték, de egyes híresztelések szerint a film csak 2009-ben kerül bemutatásra.

Ace Ventura 3

Úgy tűnik a nagysikerű Ace Ventura sorozat harmadik része teljesen új irányt vesz majd. Az eddig leginkább Jim Carrey magánszámaként aposztrofált vígjátéksorozat következő része a családi vígjáték kategóriába tartozik majd.

Az Ace Ventura 3 munkacímen futó projekt főszereplője az állati nyomozó fia, aki a történet kezdetén épp a hetedik osztályt kezdi meg. Számos véletlen és öröklött tudás folyományaként a fiatal fiú kénytelen egy ellopott bébi panda nyomába szegődni.

A film főszereplője a jelenleg Robin Williams mellett a Nászfrász című vígjátékban komédiázó Josh Flitter lett. A további részletek egyelőre még nem ismertek.

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: