2016-07-18 12:05:32• hírek • Szatmár.ro

A 12. helyen zárta Mani a 13., balszerencsés Red Bullt

Gyenes Emánuel továbbra is rekorder: a Red Bull Romaniacs összes kiírásán indult és végig is ment!

Mint arról már beszámoltunk, Gyenes Emánuelnek nem hozott szerencsét a 13. alkalommal megszervezett Red Bull Romaniacs: a csütörtöki napon verseny közben elromlott a motorja, a gyújtás teljes cseréjére volt szükség, ami miatt 1 óra és 10 percet vesztett ellenfeleivel szemben. Emiatt sokan elé is kerültek, az előzésre csak helyenként lehetőséget adó pályán pedig nehezen tudott haladni. Akkor a 47.-ként ért célba, és a következő napon a rajtsorrendben emiatt újra sokan indultak előtte.

A folytatásban jól ment, sokat sikerült lefaragnia a hátrányból, végül az Autonet Motorcycle Team versenyzője a 12. helyen zárta a világ legnehezebb hard enduro versenyét. "Nem ez volt a legjobb Red Bullom, de nagyon élveztem a versenyt" - mondja mosolyogva.

A szatmári motorosra a folytatásban egy hét szünet vár, majd a román enduro-bajnokság második fordulójában pattan nyeregbe. Az augusztus a pihenésé, szeptemberben pedig a magyarországi enduro-bajnokságban vár rá újabb megmérettetés. Október elején pedig jön a nagy utazás: Mani a Marokkó Ralin fog rajthoz állni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: