2011-07-29 09:13:32• hírek • Blikk.hu

9 milliós gázsi egy elmaradt koncertért

Fut a pénze után egy felvidéki vállalkozócsoport, amelynek tagjai állítják: a népszerű énekes, Kovács Ákos (43) átverte őket, és súlyos milliókkal tartozik nekik.

A többnapos V.IV nevű felvidéki fesztiválra olyan híres magyar bandák is meghívást kaptak, mint például a Kispál és a Borz, a Tankcsapda vagy éppen a legnépszerűbb rockzenekar, a Hooligans. A fesztivál szervezői azonban nem sokkal a kezdés előtt lehúzták a rolót. A Blikk úgy tudja azért, mert az egyik befektetőjük váratlanul kilépett, ezért nem tudták anyagilag biztosítani azt, amit korábban terveztek. Ákos fellépti díját azonban előre kifizették, információink szerint az énekes zsebébe 9 millió forint került, amely azóta is ott van.

- Ákos eltűnt a színről, legalábbis a rendezvény szervezői elől biztosan, mert hogy hiába próbálják őt elérni, folyamatosan falakba ütköznek. Olyan nincs, hogy valaki zsebre teszi a teljes gázsiját úgy, hogy nem dolgozik meg érte! A fellépők bizonyos százalékot megtartanak ilyen esetben, de nem a teljes összeget! Ákos viszont egy forintot sem utalt vissza ebből a pénzből! - mondta el a Blikknek a meghiúsult fesztivál egyik neve elhallgatását kérő közreműködője, akitől megtudtuk azt is, hogy a többi fellépő nem kapott pénzt, ezért csak Ákos az, akivel nem tudnak dűlőre jutni.

Megkerestük a V.IV nevű fesztivál volt szervezőit is, akik rögtön a jogi osztályukhoz irányítottak bennünket. A cég jogi képviselője elmondta, szeretnének peren kívül megegyezni Ákossal, ha azonban nem sikerül, jogi útra terelik az ügyet.

(blikk.hu)



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: