2012-02-08 09:28:29• hírek • Blikk.hu

Szerelmek a Megasztár-kulisszák mögött!

Igaz, a Megasztár elsősorban a tehetségekről és a kiemelkedő énekesekről szól, az eddigi öt szériában számos szerelem szövődött, több baba is született a nagy egymásra találások után.

Galambos Dorina (28) és Pély Barna (36)

Még javában zajlott a Megasztár első versenye, amikor 2004 februárjában robbant a hír: a másodikként kiesett Dorina összejött az egyik zsűritaggal, Pély Barnával. Azóta is, azaz lassan nyolc éve együtt vannak.

Tóth Gabi (24) és Palcsó Tamás (25)

2005 májusában, a második szériában talált egymásra az akkor 17 éves Tóth Gabi és a másfél évvel idősebb Palcsó Tamás. A fiatalok egy évvel később szakítottak.

Szabó Eszter (29) és Kontor Tamás (34)


Épp csak lecsúszott a dobogóról Szabó Eszter és Kontor Tamás a Megasztár harmadik szériájában, de az egymás iránt kialakult szerelmük és az azóta született két gyermekük, Edvin és Armand kárpótolja őket. A fiatalok Gyulán élnek.

Caramel (29) és Bartók Eszter (31)

A második széria nyertese és a fiatal énekesnő a műsor alatt szeretett egymásba, ám akkor még mind a ketten kapcsolatban éltek. Végül győzött az érzelem, Eszter és Caramel 2005 májusában lapunknak vallotta be: igen, egymásba habarodtak. A szerelem három évig tartott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: