2008-07-16 13:35:01• hírek • Szatmar.ro

Oscar-t érő Joker

A Sötét lovag premierjén mindenki Heath Ledger teljesítményéről beszélt.. Színésztársai szerint a közelmúltban elhunyt színész Oscar-díjat érdemel.

A bbc.com információi szerint hétfő este New York-ban bemutatták a legújabb Batman filmet, A sötét lovagot. A díszbemutatón a film összes fontosabb szereplője részt vett, azonban az este egyértelműen a közelmúltban elhunyt Heath Ledgerről szólt, aki Batman fő ellenfelét, Jokert alakította – új felfogásban. A premier után nyilatkozó színészek és a rendező egyetértettek abban, hogy Ledger kiemelkedő teljesítményt nyújtott, ami akár posztumusz Oscar-díjat is jelenthet.

 „Ez a legjobb bűnöző alakítás, amit valaha láttam. Úgy érzem, hogy jelölni fogják Oscar-díjra, és nagyon meglepődnék, ha nem ő kapná. Én biztos rá szavaznék” – nyilatkozta Sir Michael Caine.

Gary Oldman is hasonlóan pozitívan nyilatkozott Jokerről:

„Sosem láttam filmben ilyen bűnözőt, ilyen rosszfiút – Dennis Hopper alakítása óta a Kék bársonyban.”

A film főszereplője, a Batmant másodjára játszó Christian Bale is méltatta partnerét:

„Egy anarchista, Sid Vicious-ra emlékeztető, punk Jokert teremtett, aki eltér minden eddigi Jokertől. Igazi klasszikus karakter, amire évekig emlékezni fogunk. Tragédia, hogy nem lehet köztünk, de én azért jöttem, hogy ünnepeljem Ledger tehetségét.”

danubius.hu

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: