2014-05-16 18:54:47• hírek • Szatmár.ro

8.45-kor indul a Caritas jótékonysági maraton

Összesen 400 gyaloglóra számítanak a szombati jótékonysági maraton szervezői.

Idén május 17-én szervezi meg a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet szokásos jótékonysági gyalogmaratonját. A család éve alkalmából az idei rendezvény bevételét a rászoruló családok megsegítésére fordítják. Az akcióra hétfő óta lehet előregisztrálni.

Ahogy minden évben, most is lehetőség volt előregisztrációra. Péntek délutánig összesen 200 személy regisztrált, de valószínűleg a helyszínen még legalább ennyien fognak regisztrálni.

A maraton idén új útvonalon megy majd végig, a startra viszont ez alkalommal is a Caritas régi központbeli (Piata Libertatii tér 20. szám) székhelye előtt kerül sor. A gyaloglók innen az újközponton áthaladva a Szamos töltésen mennek majd végig és a Kossuth-kertbe érkeznek.

Az érdeklődők a részvételi díj befizetése által személyesen is támogathatják a rászoruló családok ügyét. Ez egy személyre 8 lejbe kerül, tíz éves kor alatt ingyenes, csoportos jelentkezések esetében pedig kedvezményes díjak lépnek érvénybe, így 3 személynek, 18 lej, 5 személynek, 30 lej, egy iskolai osztálynak pedig 60 lej a részvételi díj.

A gyalogmaraton résztvevői egy tombolán is részt vehetnek majd a nagy gyaloglást követően - a tombolajegy ára évek óta változatlan: most is 5 lej.

A maraton napján a regisztráció reggel 07.45-kor kezdődik, majd 08.45-kor dördül el a rajtpisztoly. Az esemény fő támogatója az Autonet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: